Skip to Primary Navigation Skip to Site Navigation Skip to Main Content All 3M.com Site Map

Lisätietoa

Älyverkot ovat modernisoituja sähkönjakelujärjestelmiä tuotannosta kulutukseen. Ne käyttävät innovatiivisia teknologioita kehittääkseen olemassaolevaa verkkoa, parantaakseen verkon hyödysuhdetta, tehdäkseen kodit ja yritykset energiatehokkaammiksi sekä vähentääkseen päästöjä. 3M on yhteistyön ja teknologioita yhdistävän kulttuurinsa avulla kehittänyt joukon erinomaisia innovaatioita Älyverkon kehittämiseen sekä ympäristön suojelemiseen.

Featured Product

3M Älypäätteet

3M:n patentoidut, erittäin tarkat jännite- ja virtasensorit on suunniteltu toimimaan muuntajissa sekä ilma- että kaasueristeisissä kojeistoissa.

Featured Videos

Älyverkon esittely

Take a video tour to get a first impression and an overview.

Tapahtumat

Sep18

Sveitsin Älyverkkosivusto julkaistu

Klikkaa oheisesta linkistä Sveitsin Älyverkkosivustolle: www.3m.com/ch/smartgrid

Aug25

Puhdista elektroniikan laitteistosi - helpommin ja nopeammin kuin koskaan ennen

Elektronisten laitteiden puhdistus; erityisesti jännitteellisenä toimivien; on haaste, mihin 3M Novec tarjoaa erinomaisen ratkaisun. Miksattuna sopivan puhdistusvälitysaineen kanssa, Novec pystyy puhdistamaan pienet aukot ja kolot laitteissasi johtuen erittäin pienestä viskositeetistä. Korkea höyrynpaine takaa tahrattoman puhdistuksen. Edelleen, erinomaiset sähköneristysominaisuuden mahdollistavat laitteiden puhdistuksen käytön aikana, minimoiden käyttökatkot.

Aug18

Itävallan Älyverkkosivusto julkaistu

Klikkaa oheisesta linkistä Itävallan Älyverkkosivustolle: www.3m.com/at/smartgrid