Skip to Primary Navigation Skip to Site Navigation Skip to Main Content All 3M.com Site Map

Lisätietoa

Älyverkot ovat modernisoituja sähkönjakelujärjestelmiä tuotannosta kulutukseen. Ne käyttävät innovatiivisia teknologioita kehittääkseen olemassaolevaa verkkoa, parantaakseen verkon hyödysuhdetta, tehdäkseen kodit ja yritykset energiatehokkaammiksi sekä vähentääkseen päästöjä. 3M on yhteistyön ja teknologioita yhdistävän kulttuurinsa avulla kehittänyt joukon erinomaisia innovaatioita Älyverkon kehittämiseen sekä ympäristön suojelemiseen.

Featured Product

3M Älypäätteet

3M:n patentoidut, erittäin tarkat jännite- ja virtasensorit on suunniteltu toimimaan muuntajissa sekä ilma- että kaasueristeisissä kojeistoissa.

Featured Videos

Älyverkon esittely

Take a video tour to get a first impression and an overview.

Tapahtumat

Sep29

Ainutlaatuinen kemiallinen rakenne

3M:n tutkijat ovat keksineet ainutlaatuisen kemiallisen rakenteen - 3M(TM) Novec(TM) nesteet - kiehtova neste, joka näyttää aivan vedeltä. Nestettä käytetään esimerkiksi Benjamin Franklin -kirjaston suojaamiseen.

Sep22

Ranskan Älyverkkosivusto julkaistu

Klikkaa oheisesta linkistä Ranskan Älyverkkosivustolle: www.3m.com/fr/smartgrid

Sep15

"Tulevaisuuden datakeskus"

Datan määrä pilvipalveluissa kasvaa jatkuvasti - datakeskuksilta vaaditaan entistä parempaa suoritus- ja tallennuskykyä, entistä pienemmällä energiankulutuksella. Yhteistyössä Intelin ja SGI:n kanssa olemme implementoineet täysin toimivan supertietokoneen, joka käyttää vallankumouksellista kaksivaiheimmersiojäähdytystä laitteiston jäähdyttämiseen mahdollisimman vain pienellä lisäenergian tarpeella, maksimisuorituskyvyllä ja entistä luotettavammin.