Skip to Primary Navigation Skip to Site Navigation Skip to Main Content All 3M.com Site Map

3M™ MP 220 Mobiiliprojektori

Toimistosi tien päällä!

Etkö ole varma, missä ja milloin tulet pitämään esityksesi? Ota mukaasi kirkkain, akkukäyttöinen mobiiliprojektorimme.

Enää sinun ei tarvitse raahata mukanasi paperipinoja, jakaa kannettavasi näyttöä tai kääntää tietokoneesi näyttöä, jotta kaikki voivat nähdä. Voit helposti esittää esityksesi missä tahansa – välittömästi!

MP220 toistaa myös iPadille® tallennettuja videoita ja valokuvia – 65 lumenin kirkkaudella. Täydellistä, kun pidät esityksiä pienille ryhmille.

Erittäin älykäs. Kirkasta projisointia – ja paljon muistia. 1 Gt:n sisäisellä muistilla on tilaa koko esitykselle. Sinun on vain käynnistettävä projektori, ja olet valmis loistamaan. Tarvitsetko ylimääräistä tallennustilaa? Voit saada jopa 32 Gt lisätilaa ulkoisen microSD™-kortin tai USB-laitteen avulla.

 

Valitse tarkasteltava tuote

 • 3 quarter view
 • rear view
 • front view
 • side view
 • control view
3 quarter view
rear view
front view
side view
control view
Touch screen

Kosketusnäyttö

järjestä, editoi sekä ryhmittele tiedostoja helposti ja nopeasti

Bluetooth

Bluetooth

tiedonsiirto muista Bluetooth -laitteista

Internet Access

Internet haku

surffaa netissä, lataa tiedostoja ja katso online - videoita

Long Lasting

Pitkäikäinen

akun kesto 120 min., 80 -tuuman kuvakoko ja 30 -lumenin valoteho

Storage

Tallenna

4GB sisäinen muisti, laajennettavissa Micro SD Card -kanssa

 • 3M™ Remote Control for MP220

  3M™-kaukosäädin MP220-projektorille


  Voit ohjata esitystäsi mistä tahansa kohdasta kokoushuoneessa. Voit hallita suurinta osaa projektorin toiminnoista – voit esimerkiksi selata tiedostoja ja toistaa videoita. Ihmisten huomio kiinnittyy esitykseen projektorin sijaan.

 • 3M™ Adapter Cable for Apple®

  3M™-sovitinkaapeli Apple®-tuotteille


  Voit yhdistää esimerkiksi iPadin® tai iPhonen® helposti projektoriin. Suurenna kannettavan laitteesi pientä näyttöä ja jaa sen sisältö välittömästi muiden kanssa. Pääset tehokkaasti käsiksi kaikkiin laitteisiisi.

 • 3M™ Tripod

  3M™-kolmijalka


  Projisoi korkeammalta ja vie esitys seuraavalle tasolle. Kannettava jalusta on helppo pystyttää ja taittaa kasaan, ja se kulkee kätevästi mukana. Jalkojen säätövara 28 cm:n asti

 • 3M™ Portable Screen

  3M™ kannettava valkokangas


  Luotettavasti paikalla missä tahansa. Lisää viestiesi tehoa aukivedettävällä valkokankaalla. Se kaksinkertaistaa kuviesi kirkkauden ja takaa ammattimaisen vaikutelman. Sopii jopa 26 tuuman kuvalle.

 

Video – Kumpi 3M™mobiiliprojektori?

Image Gallery

 
Microsoft Word®, PowerPoint® ja Excel® ovat Microsoft Corporationin rekisteröityjä tuotemerkkejä Yhdysvalloissa. Wi-Fi™ on Wi-Fi Alliancen tuotemerkki. Bluetooth® on Bluetooth SIG:n rekisteröity tuotemerkki. Apple, iPad, iPhone, iPod ja iTouch ovat Apple Inc.:n rekisteröityjä tuotemerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Kaikki muut tuotemerkit kuuluvat omistajilleen.