Skip to Primary Navigation Skip to Site Navigation Skip to Main Content All 3M.com Site Map

Elintarviketeollisuuden henkilösuojaimet

Elintarviketeollisuuden henkilösuojaimet

Tinkimätöntä mukavuutta

Turvallisuus- ja henkilösuojaustuotteet elintarviketeollisuuteen

Elintarviketeollisuudessa on useita prosesseja ja menetelmiä, jotka saattavat altistaa työntekijät monenlaisille terveysvaaroille. Esimerkkejä ovat punnitus, anniskelu, sekoittaminen, leikkaaminen, puhdistaminen, kuljettaminen tuotantotilojen sisällä ja varastointi. Työntekijöiden riittävä suojaus vaaratekijöiltä on tärkeää, ja työntekijöiden suojaksi 3M on kehittänyt tehokkaita tuotteita.

Kuulon suojaus

Kuulonsuojauksen edelläkävijä

Useissa elintarviketeollisuuden laitoksissa on prosesseja, joiden melutasot nousevat haitallisiksi ja vaihtelevat välillä 85dB(A) - 95dB(A), kuten leipomo-, meijeri- ja konditoria-alan laitoksissa, aina 100dB(A):n melutasoon asti,:n melutasoon asti, kuten mylly-, juomatuotanto- ja lihateollisuuden aloilla. 3M tarjoaa laajan valikoiman erityisesti elintarviketeollisuuden tarpeisiin suunniteltuja tuotteita, kuten korvatulppia, kuulosuojaimia ja viestintäheadsettejä, jotka suojaavat haitallisilta melutasoilta.

Selvitä työntekijöiden yksilölliset kuulonsuojaustarpeet käyttämällä 3M™ E-A-Rfit™ -arviointijärjestelmä.

Saman aihepiirin ratkaisut

Silmien suojaus

Silmien suojaus

3M:n silmiensuojainvalikoimassa on kaksi tuotetta, jotka soveltuvat ihanteellisesti elintarviketeollisuuden työympäristöihin. Riittävä silmien suojaus on olennaisen tärkeää elintarviketeollisuuden työympäristöissä mahdollisesti esiintyvien vaaratekijöiden vuoksi. Koneiden huoltotöistä voi usein sinkoutua lentäviä jätekappaleita tai hiukkasia. Tutustu 3M:n tällaisia vaaratekijöitä vastaan valmistamiin suojaimiin.

Tutustu silmiensuojaustuotteisiin

Hengityksen suojaus

Hengityksen suojaus

Jatkuva altistus esimerkiksi jauhoista, mausteista tai kahvista lentäville hiukkaspölyille voi altistaa elintarviketeollisuuden työntekijät hengityssairauksien kehittymiselle, kuten hengenahdistusta aiheuttavan ja mahdollisesti hengenvaarallisen astman kehittymiselle. Esimerkiksi aineosien jauhamiseen, siivilöintiin tai punnitukseen osallistuvat työntekijät ovat erityisessä riskiryhmässä.

3M:llä on takanaan yli 30 vuoden kokemus hengityksen suojauksesta, ja se tarjoaa laadukkaan valikoiman kertakäyttöisiä hengityssuojaimia, jotka antavat luotettavan suojan hiukkasepäpuhtauksia vastaan.

Tutustu teknologiaamme

3M™ Aura™ 9400+ -hengityssuojaimet
3M™ Aura™ 9400+ -hengityssuojainten esittelyvideo
3M™ Cool Flow™ -venttiili
Tutustu hengityksensuojaustuotteisiin

Suojavaatteet

Suojavaatteet

3M tarjoaa valikoiman kertakäyttöisiä suojavaatteita, jotka täydentävät 3M:n hengitys-, kuulo-, pää- ja silmiensuojainten valikoiman ja mahdollistavat kattavampien turvallisuusratkaisujen tarjoamisen asiakkaille, jotka työskentelevät elintarviketeollisuudessa.

3M tarjoaa valikoiman laadukkaita suojavaatteita, laboratoriotakkeja ja lisävarusteita, jotka antavat hengittävää mukavuutta ja suojauksen, johon voit luottaa. Suojavaatteet on valmistettu erittäin korkealaatuisista materiaaleista ja antavat työntekijöille tehokkaan suojauksen mahdollisilta vaaratekijöiltä ja suojaavat ympäristöä ristisaastumiselta.

Tutustu suojavaatteisiin

Elintarviketeollisuuden henkilösuojainten tuoteluettelo

3M™ E-A-Rfit™ -arviointijärjestelmä

Tuote-esittely

3M™ E-A-Rfit™ -arviointijärjestelmä

Nopea ja tarkka menetelmä, jolla korvatulppien todellinen vaimennustaso voidaan mitata.

3M™ Aura™ 9400+ -sarjan hengityssuojain

Tuote-esittely

3M™ Aura™ 9400+ -sarjan hengityssuojain

Aura™-hengityssuojaimet kehitettiin erityisesti elintarviketeollisuuden tarpeisiin, jossa jatkuva altistus hiukkaspölyille voi vaarantaa työntekijöiden terveyden ja sairastuttaa astmaan.

3M™-melumittari

Tuote-esittely

3M™-melumittari

Luotettava laite, jolla voit varmistaa, milloin meluisa ympäristö edellyttää kuulosuojainten käyttöä.

Kuulosuojaimet elintarviketeollisuuteen

Tuote-esittely

Kuulosuojaimet elintarviketeollisuuteen

Erityisesti elintarvekeollisuuden tarpeisiin suunnitellut kuulosuojaimet.

Ostopaikat

Tästä linkistä ostopaikat löydät henkilökohtaisten suojainten 3M-jälleenmyyjät.
 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä, mikäli tarvitset lisätietoja 3M-tuotteista tai ratkaisuista.