Skip to Primary Navigation Skip to Site Navigation Skip to Main Content All 3M.com Site Map

3M Henkilökohtaiset suojaimet

3M haluaa suojella työntekijöiden terveyttä ja turvallisuutta kaikilla teollisuudenaloilla ja kaikenlaisissa työympäristöissä. Enemmän/vähemmän

Tämä tahto kannustaa meitä tekemään uusia teknologia-, tiede- ja teollisuusinnovaatioita, jotka takaavat työntekijöidesi turvallisuuden.

Tavoitteenamme on tarjota käyttömukavia ja hyvin suunniteltuja henkilösuojaimia, jotka antavat työntekijöillesi tehokkaimman mahdollisen suojan. Ostaessasi 3M:n henkilösuojaimia voit luottaa siihen, että 3M panostaa sellaisten tuotteiden kehittämiseen, joiden käytön työntekijät kokevat mukavaksi.

 
3M ™ G500 -visiiriyhdistelmä

Tuoteuutuudet

3M ™ G500 -visiiriyhdistelmä

3M™ G500 –visiiriyhdistelmä tarjoaa monipuolisen ja mukavan ratkaisun käyttäjille, jotka tarvitsevat sekä kasvojen- että kuulonsuojausta.

6500 uudelleenkäytettävät puolinaamarit

Tuoteuutuudet

3M 6500 uudelleenkäytettävät puolinaamarit

Kestävä ja vakaa 6500-sarja istuu mukavasti kasvoilla tiiviin, kevyesti teksturoidun silikonikasvotiivisteen ja vankan rakenteen ansiosta.

3M SecureFit -suojalasimallistoon

Tuoteuutuudet

Tutustu uuteen 3M SecureFit -suojalasimallistoon

Uudet 3M SecureFit 400 -suojalasit vievät tyylikkyyden ja käyttömukavuuden aivan uudelle tasolle. Kehittyneen sankateknologian ansiosta sangat mukautuvat luonnollisesti pään muotoon. Erittäin kevyet suojalasit ovat miellyttävä käyttää ja ne pysyvät tukevasti paikallaan koko työvuoron ajan.

 

Haluatko tilata uutiskirjeemme?

 

Etsi tuoteluettel

Ostopaikat

Tästä linkistä ostopaikat löydät henkilökohtaisten suojainten 3M-jälleenmyyjät.
 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä, mikäli tarvitset lisätietoja 3M-tuotteista tai ratkaisuista.