Skip to Primary Navigation Skip to Site Navigation Skip to Main Content All 3M.com Site Map
Untitled Document

Kiinteistönhoitajille


3M auttaa luotettavien toimitilaratkaisujen löytämisessä.

Turvallisen ja tehokkaan työympäristön ylläpitäminen kuuluu kiinteistönhoitajan vastuulle. Tehtävä ei ole helppo, mutta 3M auttaa tekemään oikeita ratkaisuja.

3M on luotettava, kokenut ja osaava tavarantoimittaja kaikissa kiinteistön suojaamiseen ja hoitoon liittyvissä kysymyksissä. Mitä tahansa haasteita tuleekaan vastaan, luotettava apu löytyy mitä todennäköisimmin 3M:ltä.

Nomad™ Entrance Matting

Aloita kiinteistön sisäänkäynniltä. Onko siellä tällä hetkellä tehokas sisääntulomatto? Mikäli ei ole, maksat aivan turhaan ylimääräisestä siivouksesta. Myös liukastumisesta johtuvat onnettomuudet ovat suuri riski. Kannattaa mieluummin ottaa saman tien 3M:n Nomad-matot käyttöön.

Safety-Walk™ Underfoot Safety

3M™ Safety-Walk™ Liukastumisestetuotteet

Entä liukastumiset ja kompastumiset? Missä kaikkialla niitä voi päästä tapahtumaan? Onnettomuudet on hyvä ehkäistä nopeasti ja tehokkaasti jo ennalta 3M:n kätevillä Safety-Walk-tuotteilla.

3M Glazing Protection Films

Ikkunakalvot

Suuret ikkunapinnat lisäävät merkittävästi lämpöä tämän päivän moderneissa toimistorakennuksissa. Kuinka kuumaksi Teidän toimistonne voi tulla? Lämpösäteily kannattaa pitää kurissa käyttämällä 3M:n auringonsuojakalvoja.

Scotch-Brite™ Cleaning

3M™ Scotch-Brite™ Siivoustuotteet

Pidä paikat puhtaina. Huolehdi toimitilan kunnosta parhailla mahdollisilla siivoustuotteilla ja paranna siinä sivussa työn tuottavuutta. Laadukkailla Scotch-Brite-tuotteilla säästät aikaa ja rahaa.

Entrance matting can save you money

Lait & Standardit

3M tarjoaa hyödyllistä asiantuntija- ja koulutusmateriaalia tuotteistaan. Tämä laaja tietokanta voi auttaa Sinunkin toimipaikkaasi täyttämään turvallisuusmääräykset ja muut erityisvaatimukset.

Nomad™ Entrance Matting

Yleiset edut

Kuinka monta kiloa likaa kulkeutuu kiinteistöönne päivittäin?
Kuinka paljon maksaa yhden likakilon puhdistus?
Kumpi on kannattavampaa omistus- vai vuokramatto?
Käytä laskureitamme kiinteistönhoidon tarpeiden kartoitukseen.

 

 
Linkit
Sisääntulomatot
Siivous ja hygienia
Jalanalusturvallisuus
Ikkunakalvot

Asiakaspalvelu
Jälleenmyynti
Yhteydenotto