Skip to Primary Navigation Skip to Site Navigation Skip to Main Content All 3M.com Site Map
Untitled Document

Sopimussiivoojille


Liiku nopeasti, siivoa tehokkaasti ja hyödy 3M:n tuotteista.

Asiakkaasi haluavat siistejä toimistoja, siistejä sairaaloita, siistejä kouluja eli siistejä pintoja kaikkialle. He haluavat vain parasta tai he eivät ole tyytyväisiä. Tehdäksesi työsi hyvin ja pitääksesi asiakkaasi tyytyväisinä, Sinun tulee hyödyntää annettu budjetti mahdollisimman tarkkaan. 3M auttaa. 3M:n siivousmateriaalit ovat kestäviä ja laadukkaita.

3M:n Kiinteistönhoito ja rakentaminen -yksikkö tarjoaa laajan valikoiman erilaisia siivoustuotteita. Aina hankaussienistä, puhdistusaineista ja liinoista sisäänkäynnit puhtaina pitäviin mattoihin asti.

Scotch-Brite™ Cleaning

Scotch-Brite™ Lattianhoitolaikat

Tuhannet sopimussiivousvastaavat arvostavat Scotch-Brite Lattianhoitolaikkojen tehoa ja kieltäytyvät hyväksymästä muita heikkoja korvikkeita. Scotch-Brite Lattianhoitolaikat puhdistavat lattiat kilpailijoiden vastaavia tuotteita tehokkaammin (viimeisimpien kesäkuussa 2005 suoritettujen 3M:n laboratoriotestien mukaan).

Scotch-Brite™ Cleaning Cloths and Wipes

Scotch-Brite™ Liinat ja pyyhkeet

Scotch-Brite Liinat ja pyyhkeet sopivat täydellisesti sairaaloiden, ruokailutilojen, toimistojen ja oikeastaan lähes kaikentyyppisten työskentelyalueiden puhtaanapitoon. Yhteensä 13 erilaisen liinan valikoima tarjoaa siivoamiseen tehokkuutta, työskentelymukavuutta sekä korkeaa hygieniatasoa. Uudet monikäyttöiset Scotch-Brite-liinat hoitavat kahden tai jopa kolmen perinteisen liinan työt samalla kertaa. Ne kirkastavat, puhdistavat ja kiillottavat yhtä aikaa.

Scotch-Brite™ Cleaning and Scouring Pads

Scotch-Brite™ Puhdistus- ja hankaussienet

3M:n pintasiivous- ja kiillotustuotevalikoima tarjoaa laadukkaita tuotteita kilpailukykyiseen hintaan. Mikään ei voita Scotch-Brite-hankaussientä laadussa ja kestävyydessä (viimeisimpien kesäkuussa 2005 suoritettujen 3M:n laboratoriotestien mukaan).
3M voi kouluttaa työntekijöitä käyttämään välineitään entistäkin tehokkaammin. Näin työskentely nopeutuu, siivouksen taso paranee ja materiaaleja kuluu vähemmän.

Legislation and Standards - Cleaning & Hygiene

Lait & Standardit

3M tarjoaa hyödyllistä asiantuntija- ja koulutusmateriaalia tuotteistaan. Tämä laaja tietokanta voi auttaa Sinunkin toimipaikkaasi täyttämään turvallisuusmääräykset ja muut erityiset siivousvaatimukset.

Scotch-Brite™ Cleaning Product Selector

Tuotevalitsin

Käytä interaktiivista tuotevalitsinta löytääksesi juuri Sinun siivoustarpeisiisi parhaiten sopivat ratkaisut.

 

 
Linkit
Sisääntulomatot
Siivous ja hygienia
Jalanalusturvallisuus
Ikkunakalvot

Asiakaspalvelu
Jälleenmyynti
Yhteydenotto