Skip to Primary Navigation Skip to Site Navigation Skip to Main Content All 3M.com Site Map
Untitled Document

Arkkitehdeille


3M:n Kiinteistönsuojaus ja -hoito-osasto tietää, kuinka haluat työskennellä. Kun valitset materiaalit, haluat täydellisen ratkaisun ilman kompromisseja. 3M:n avulla suunnitelmasi on tehty kestämään.

Asiakkaasi odottavat näyttävää lopputulosta, kestävyyttä ja pitkän ajan kustannustehokkuutta. Emme koskaan kadota mielestämme tuotteen alkuperäistä visuaalista vaikutelmaa. Juuri siksi 3M:n tuotteet ovat niin kestäviä, näyttäviä ja kustannustehokkaita.

Nomad™ Entrance Matting

3M™ Nomad™ Matot

Heikkolaatuiset sisääntulomatot päästävät lian ja kosteuden kulkeutumaan kaikkialle rakennukseen. Se näyttää pahalta, nostaa onnettomuusriskiä ja kuluttaa tarpeettomasti rakennuksen muita lattiapintoja. Pyörätuoli tarvitsee sisään tullessaan vähintään kaksi metriä pitkän sisääntulomaton, jotta kaikki kosteus jäisi mattoon. Lähemmäs kuusimetrinen matto tarvitaan, mikäli myös kaikki lika halutaan tehokkaasti pysäyttää jo sisään tullessa.

Safety-Walk™ Underfoot Safety

3M™ Safety-Walk™-tuotteet

Vähennä liukastumis-, kompastumis- ja kaatumisonnettomuuksia 3M:n liukastumisestetuotteilla. Pidä korvausvaatimuskulut ja vakuutusmaksut kurissa.

Scotch-Brite™ Cleaning

3M™ Scotch-Brite™-siivoustuotteet

Kiinteistö tarvitsee siivousta harvemmin, mikäli ylimääräisen lian saa pysäytettyä heti ulko-ovelle. 3M:n Scotch-Brite-siivoustuotteilla siivotessa säästää myös aikaa ja rahaa, sillä ne on suunniteltu kestämään kauemmin, toimimaan tehokkaammin ja puhdistamaan paremmin kuin mitkään muut samantyyppiset siivoustuotteet.

Entrance matting can save you money

Lait & Standardit

3M tarjoaa hyödyllistä asiantuntija- ja koulutusmateriaalia tuotteistaan. Tämä laaja tietokanta voi auttaa Sinunkin toimipaikkaasi täyttämään turvallisuusmääräykset ja muut erityisvaatimukset.

Nomad™ Entrance Matting

Yleiset edut

Kuinka monta kiloa likaa kulkeutuu kiinteistöönne päivittäin?
Kuinka paljon maksaa yhden likakilon puhdistus?
Kumpi on kannattavampaa omistus- vai vuokramatto?
Käytä laskureitamme kiinteistönhoidon tarpeiden kartoitukseen.

 

 
Linkit
Sisääntulomatot
Siivous ja hygienia
Jalanalusturvallisuus
Ikkunakalvot

Asiakaspalvelu
Jälleenmyynti
Yhteydenotto