Skip to Primary Navigation Skip to Site Navigation Skip to Main Content All 3M.com Site Map

Sähköurakoitsijat - muut urakoitsijat


Urakoitsijat tarvitsevat tänä päivänä laadukkaita sähkötuotteita varmistaakseen, että voivat täyttää asiakkaiden vaatimukset ja toimitusajat. 3M:n sähkötuotteiden osasto takaa suuren sähkötuotevalikoimansa ansiosta nopean toimituksen, laajan teknisen tuen ja koulutusresurssit, jotka perustuvat pitkäaikaiseen kokemukseen. 3M tekee yhteistyötä monien Euroopan suurimpien urakoitsijoiden kanssa.

3M:llä on laaja valikoima tuotteita ja ratkaisuja urakoitsijoille, jotka arvostavat asennuksen helppoutta ja nopeutta ja ovat tekemisessä vaihtelevien ja teknisesti vaativien projektien kanssa. Räätälöityjen palvelujen lisäksi 3M:n sähkötuotteiden osasto tarjoaa suuren valikoiman vakiotuotteita.

Valikoiman huipputuotteisiin kuuluu 1 kV-tuotteet ja keskijännitekaapelien jatkos- ja pääteratkaisut. 3M on uranuurtaja kylmäkutisteteknologian soveltamisessa kaapelien ja jatkosten liittämiseen ja eristämiseen. Tänä päivänä 3M:n kylmäkutistevalikoimaa käytetään kaikkialla maailmassa sen luotettavuuden, pitkän käyttöiän ja terveyteen ja turvallisuuteen liittyvien etujen ansiosta.

Valikoiman taustavoimana ovat yrityksen laaja-alaiset teknisen ja koulutustuen ryhmät sekä 3M:n tutkimus- ja tuotekehityslaitokset USA:ssa ja Euroopassa. 3M tekee yhteistyötä myös alan jälleenmyyjien kanssa varmistaakseen nopean toimituksen.

Erikoismarkkina-alue: Raideteollisuus

3M:n sähköratkaisut raideteollisuutta varten Keskeiset tuotetiedot & tapaustutkimustiedot

Lue lisää 3M:n sähköratkaisuista raideteollisuutta varten

Lisätietoja

Yhteydenotto Yhteydenotto

Puhelin 09 52 521

Ostopaikat Ostopaikat

Tilaa eNews Tilaa eNews

Muut 3M sivustot

3M Tietoverkot (english)

3M Elektroniikka (english)

3M Grafoplast merkintätuotteet (english)