Skip to Primary Navigation Skip to Site Navigation Skip to Main Content All 3M.com Site Map

Terveys ja turvallisuus työympäristössä


3M-työturvallisuustuotteet on suunniteltu lisäämään työntekijöiden työturvallisuutta erilaisissa työympäristöissä huomioiden myös yksilölliset tarpeet.

Liukastumiseste
Liukastumiseste

3M™ Safety-Walk tuotteet on suunniteltu erittäin kestäväviksi ja tehokkaiksi liukastumisenestotuotteiksi.

Valitse vaihtoedoista tarpeisiisi parhaiten sopiva:

  • Safety-Walk™ Yleislaatu - hiomakiteillä pinnoitettu materiali viidellä eri värivaihtoehdolla, joka sopii kaikille liukkaille alueille jossa vilkasta jalankulku- tai kevyttä ajoneuvo liikennettä, tiloihin kuten rampit, portaikot, käytävät, tuotanto- ja varastotilat.
  • Safety-Walk™ Karkea - kestävä, musta, hiomakiteillä pinnoitettu muovikalvo, pinoille joilla on likaa, kutem mutaa tai öljyä. Sopii erinomaisesti maa- ja metsätalouskoneisiin, katurakennelmiin, kiinteistöihin, rakennusajoneuvoihin.
  • Safety-Walk™ Muotoutuva - karkea hiomakiteillä pinnoitettu pehmeä alumiinipophja, epätasaisille ja muotoilluille pinnoille, joille voit rullata tai vasaroida tuotteen pinnan muotoon. Saatavana mustana ja keltaisena, kestää hyvin bensiinin ja liuottimet.
  • Safety-Walk™ Elastinen, keskikarkea (musta tai harmaa) tai Elastinen, hieno (valkoinen tai kirkas) - muovinen granulaattikäsitelty pinta, suunniteltu tiloihin jossa liikutaan paljain jaloin, erinomainen suihkuihin ja pukuhuoneisiin, veneisiin ja vesiurheiluvälineisiin.

Lisätietoja Safety-Walk™ tuotteista saat  soittamalla numeroon (09) 525 21.

Työ- ja ympäristonsuojelutuotteet
Työ- ja ympäristönsuojelutuotteet

3M Henkilönsuojaimet antavat käyttäjälleen miellyttävää ja turvallista suojausta on kysymys sitten hengityksen-, kuulon-, pään-, tai silmiensuojauksesta. Tuotevalikoimaamme kuuluvat myös ympäristönsuojelutuotteet.

Lisätietoa oikean ja sopivan henkilönsuojaimen valintaan löydät Työ- ja ympäristönsuojelutuotteet internetsivuilta.

Sivuilta saat lisätietoa mm. haitalliselta pölyltä, ilman epäpuhtauksilta, huuruilta, kaasuilta tai melulta suojautumiseen. 

Mikäli tarvitset neuvoa oikean suojaimen valinnassa ja käyttöönotossa ota yhteyttä Suomen 3M Oy:n yhteydenottolomakkeella.

Terveys ja turvallisuus työympäristössä