Skip to Primary Navigation Skip to Site Navigation Skip to Main Content All 3M.com Site Map

Scotch® teipit


Scotch® on 3M:n tuotemerkki, joka on ollut markkinoilla yli 70 vuoden ajan. Valikoimistamme löytyy teipit moneen eri käyttökohteeseen ja myös kätevät katkaisulaittet. Tutustu laajaan Scotch® -tuotteiden valikoimaan.

Scotch® Kirkas yleisteippi
Scotch® kirkas yleisteippi 

Kirkasta Scotch-yleisteippiä suositellaan käytettäväksi viimeistelyyn tai kiinnitykseen silloin, kun halutaan täydellistä ulkoasua. Ihanteellinen lahjakääreisiin, etikettien suojaamiseen tai rei'itysten vahvistamiseen. Ei kellastu ajan myötä. Saatavana useita rullakokoja.

Scotch® Kaksipuolinen teippi
Scotch® kaksipuolinen teippi 

Scotch 665 teippi on suojapaperiton, kirkas kaksipuolinen teippi. Kiinnitä esim. valokuvia albumiin tai korjaa kirjoja. Saatavana useita rullakokoja, myös katkokelassa.

Scotch® Käsinkatkaistava pakkausteippi
Scotch® käsinkatkaistava pakkausteippi 

Kirkas ja vahva "Express" pakkausteippi, jonka katkaisemiseen ei tarvita saksia, hampaita tai katkaisulaitteita. Erittäin helppo käyttää! (koko 50 mm x 16 m)

Scotch® läpinäkyvä teippi

Taloudellinen yleiskäyttöteippi, jota on saatavilla eri pituisena ja levyisenä. Teippi soveltuu erityisesti pienten laatikoiden ja kirjekuorten teippaamiseen.

Scotch® Kirkas teippi
Scotch® helppokäyttöinen kirkas teippi 

Valitse helppokäyttöinen kirkas teippi, jota on mukavaa ja vaivatonta käyttää. Teippi rullautuu helposti ja katkeaa siististi.

Scotch® Magic asiakirjateippi
Scotch® Magic teippi 

Laadukas teippi vaativiin toimistotöihin. Kiinnitettynä täysin huomaamaton. Ihanteellinen korjaustöihin, papereiden liittämiseen, kopioitavan materiaalin kiinnittämiseen... Teipille voi kirjoittaa. Ei näy kopioitaessa. Useita rullakokoja.

Scotch® Maalarinteippi
Scotch® maalarinteippi

Scotch-maalarinteippi pysyy kiinni hyvin ja sen voi kiinnittää myös kaareviin kohteisiin. Scotch-maalarinteippi säilyy ehjänä ja teipin voi poistaa siististi yhtenä kappaleena ilman liimajälkiä.

Scotch® Pakkausteippi
Scotch® pakkausteippi

Scotch-pakkausteippien linjasta löytyvät tuotteet kotiin, konttoriin sekä ammattikäyttöön.

Scotch-pakkausteippien laatu vastaa vaativimmankin pakkaajan tarpeet. Tuotteita on helppo käyttää toimivien katkaisulaitteiden ansiosta. Innovatiiviset tuotteet perustuvat erityisiin teknologioihin, kuten esimerkiksi käsin katkaistava Express-teippi.

Scotch® Lahjapakettiteippi
Scotch® lahjapakettiteippi

Scotch® lahjapakettiteippi on näkymätön useimmilla lahjapaperilaaduilla.

Scotch® teipit
Linkit