Skip to Primary Navigation Skip to Site Navigation Skip to Main Content All 3M.com Site Map

Mainos- ja liikennemerkintä 


Laaja merkintätuotevalikoimamme mahdollistaa viestisi näkymisen esimerkiksi ajoneuvoissa, rakennuksissa ja lattiapinnoilla. Lisätietoja tuotteistamme saat osoitteesta Merkintä.

Scotchprint® Graphics

Scotchprint® Graphics merkintätuotteiden avulla voidaan toteuttaa laadukkaita ja vaikuttavia merkintöjä. Scotchprint® Graphics tuotteilla on takanaan alan kattavin takuu sekä ammattitaitoiset valmistajat.

Liikennevälinemainonta
Liikennevälinemainonta

Scotchprint® Graphics tuotteilla saat viestisi näkyville liikenteessä. Voit näkyä lentokoneiden, bussien tai jakeluautojen kyljissä - missä tahansa on mainonnan mahdollisuus. Kattavasta merkintäkalvojen valikoimasta löydät ratkaisun sekä ulko- että sisätilojen merkintöihin.  

Lattia- ja kulkukäytävämerkintä
Lattia- ja kulkukäytävämerkintä

Katso, mihin astut! Useimmat ihmiset katsovat, joten käytä se tila hyväksesi. Kokonaisvaltainen merkintätuotteiden valikoimamme mahdollistaa viestisi perillemenon ja huomioimisen. Voit toteuttaa kampanjasi missä tahansa ihmiset liikkuvatkin: ulko- tai sisätiloissa.

Merkinnät ajoneuvoissa
Merkinnät ajoneuvoissa

Mainonta kuljetusajoneuvoissa on usein mainoskylttejä tehokkaampaa. Laaja valikoimamme sään-, illkivallan- tai kulutuksenkestäviä materiaaleja vastaavat tarpeisiisi ja antavat mainonnallesi lisäkilometrejä!

Opasteet, valomainokset ja ikkunamerkintä
Opasteet, valomainokset ja ikkunamerkintä

Scotchprint® Graphics merkintätuotteet antavat sinulle vapauden luoda huomiota herättävää yritysmainontaa toimitiloihisi.

Valikoimamme sisältää laadukkaat materiaalit yrityksesi näkymiseen ja imagon viestimiseen ikkunapinnoilla, valomainoksissa, kylteissä ja opasteissa.

Mainos- ja liikennemerkintä
Linkit